Edificio Walden 7, Local 32    C/. Industria S/N   08960 Sant Just Desvern (BARCELONA)
Tel:
  93 473 94 15   Fax: 93 372 49 15  
Email: safe@grupsafe.com

SAFE GRUP - Nosaltres

Safe grup - sobre nosotrosSAFE Consultaria és una empresa de serveis creada en 1996 amb la finalitat de subsanar el buit tècnic de moltes industries del moment. 

Fins la data, els nostres esforços estaven encaminats a assessorar a tot tipus d'organitzacions en temes de Qualitat, Prevenció i Medi Ambien, integrant la gestió d'aquestes entre si mateixes i amb el reste de les gestions portades a terme per l'empresa.

En l'actualitat, el nostre objectiu es també el de col.laborar en el món empresarial a fi de que la seva gestió s'adecui tant a legislació vigent en el nostre país, com a les diferents normatives internacionals. Això significarà una manera còmode i rentable d'adaptar-se a les exigències legals, sense sobrecarregar la seva estructura organitzativa.

A petició seva, rebrà la visita d'un dels nostres tècnics sense cap compromís. A partir d'aquesta primera visita, podrà arribar-se'n a un acord per el desenvolupament de qualsevol de les activitats descrites anteriorment.

SAFE Consultoria no adapta les seves tarifes al nombre de treballadors, ni a les instal.lacions, ni al parc de maquinaria, sino que, SAFE Consultoria negociarà única i exclusivament les actuacions que l'empresa contractant desitgi establir, així, si la seva organització té tècnics en Qualitat o Medi Ambient, aquests podràn gestionar el que vulguin reduint els costos d'assessorament i facilitatn una major i real implementació de la gestió empresarial.

Per portar a terme tot l'esmentat, disposem de professionals qualificats provenients de diverses organitzacions i amb una llarga experiència en: Qualitat i implantació de la mateixa, aplicació d'actuacions Medi Ambientals, construcció de maquinaria especial, millores en els procesos productius, gestió de recursos humans, reducció de costos, anàlisi i auditories de Qualitat i Medi Ambient.

Tot això és garantia que un tècnic de SAFE Consultoria resoldrà situacions que l'empresa no pot resoldre per falta de mitjans tècnics o humans. 

 

GRUP SAFE  -  Consultoria per la millora de la productivitat industrial.
GRUP SAFE - Consultoria mejora productividad industrial
GRUP SAFE      Edifici Walden 7, Local 32         C/. Industria S/N       08960 Sant Just Desvern (BARCELONA)          Tel: 93-473.94.15      Fax: 93-372.49.15         Email: safe@grupsafe.com 

Copyright © 2003-2009  Tots els drets reservats. Diseny web: Ofifacil.com
 
     
SAFE consultoria